субота, 28 травня 2016 12:00

"Атлетіко" переможе "Реал" 1:0 в основний час" - експерт

"Атлетіко" переможе "Реал" 1:0 в основний час" - експерт

Оглядач іспанського чемпіонату журналу "Футбол" Ігор Яслик поділився з Gazeta.ua своїми очікуваннями від майбутнього фіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться мадридські "Реал" з "Атлетіко". Матч, нагадаємо, відбудеться 28 травня в Мілані, на "Сан-Сіро". Початок о 21:45, наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

- Фаворита, як такого, в нинішньому фіналі немає. Букмекери, звичайно, віддають перевагу "Реалу", але при цьому різниця не дуже велика. Що цілком природно: "Реал" виграв у "Атлетіко" лише одне дербі з останніх десяти за п'яти поразок. Явна перевага в команди Сімеоне, але "фішка" в тому, що "Реал" сильніший саме в Лізі чемпіонів. Причому, на стадії плей-офф турніру команди зустрічаються вже третій рік поспіль, після фіналу дворічної давнини і чвертьфіналу торішнього. В обох цих матчах королівський клуб був сильнішим (4:1 у фіналі, овертайм і 1:0 у чвертьфіналі – Прим.).

Фінал Ліги чемпіонів буде мадридським

Нинішній шлях "Реала" до фіналу був досить легкий - "Вольфсбург" у чвертьфіналі і "МанСіті" в півфіналі. Кращих суперників просто не могло бути. Проте, і з одними, і з іншими "вершкові" суттєво намучилися. "Атлетіко", в свою чергу, пройшов "Баварію" з "Барселоною". Плюс "матрацникам" вже багато років не вдавалося виграти титул. Це вже, свого роду, знаки долі на користь "Атлетіко". Тим більше, помічено, що Лігу чемпіонів виграє або команда Гвардіоли, або команда, яка її пройшла. Плюс перед фіналом дворічної давнини "Реал" був набагато свіжішим, а кінцівку чемпіонату грав полегшеним складом, повністю зосередившись на Лізі чемпіонів. "Атлетіко" ж, навпаки, ті матчі грав на межі можливостей, не беріг себе. Звичайно, це дало про себе знати в фіналі. Зараз же в "Атлетіко" цілком пристойна форма, плюс пауза близько трьох тижнів. Та й нинішня команда молодша, ніж рік тому, а молодь швидше відновлюється фізично.

В будь-якому випадку, не думаю, що матч буде результативним. Даремно ніхто не ризикуватиме, занадто високі ставки. Навіть "Реал", який, з одного боку, й атакуючий, але теж може грати акуратно. "Атлетіко", само собою, буде діяти другим номером. Голів, думаю, буде дуже небагато, максимум два в основний час. Сценарій очікуваний - контратаки і щільна оборона "Атлетіко" і спроби "Реала" її розкрити. Не думаю, що Роналду і компанія при цьому буде летіти з шашками наголо. Тим більше, що як закрити лідерів "Реала", в "Атлетіко" чудово знають, їм це завжди вдається. Звичайно, Роналду талановитий і може скористатися навіть єдиним шансом за гру. Хоча не варто забувати, що він чимало в нинішньому сезоні пропустив через травми. Думаю, команда Сімеоне візьме своє, з рахунком 1:0 в основний час.

Зараз ви читаєте новину «"Атлетіко" переможе "Реал" 1:0 в основний час" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути