пʼятниця, 02 серпня 2013 11:59

"Атака "Шахтаря" виглядає непереконливо" - Ігор Яворський

"Атака "Шахтаря" виглядає непереконливо" - Ігор Яворський
29 липня Мірча Луческу відзначив день народження - 68 років ФОТО: shakhtar.com

Тренер тернопільської "Ниви" Ігор Яворський поділився своїми прогнозами на матч "Шахтар" – "Динамо", який буде зіграно в неділю.

"Мені здається, що довга серія впевнених перемог "Шахтаря" наближається до свого завершення. У футболі немає сталих величин. Ще минулої весни гірники цілком могли програти в Києві, якби Ідейє влучив у порожні ворота з трьох метрів. Відтоді багато що змінилося. З Донецька поїхали Мхітарян і Фернандіньо. Відразу зникла стрункість в атаці. Голи даються натужно. До суттєвих переваг "Шахтаря" я відношу лише рідні стіни й гарячу підтримку публіки."

Віктор Леоненко натомість стверджує, що у гірників є свій малюнок гри, а "Динамо" мучиться на полі.

"Віктор має право на свою думку, але я вважаю її хибною. Де він побачив муки? Із "Севастополем" грала дуже потужна команда з величезним потенціалом. Кияни комбінували якісно й невимушено, тому ще можуть додати. Мінусом "Динамо" може бути тягар попередніх поразок. Це, звісно, впливає психологічно. Але ж у Києві 5 новачків, які ніколи не програвали "Шахтарю".

Натомість Вадим Євтушенко вважає, що лінія атаки киян зараз переважає опонентів.

"Погоджуюся. Атака "Шахтаря" в останніх матчах виглядає дуже непереконливо. Малюнок гри є, а минулорічної легкості нема. Упевнений, що в цьому матчі Луческу змінить лінію оборони. Думаю, що вона відрізнятиметься від гри проти "Чорноморця". Результат матчу може бути будь-яким, але такої переваги одного суперника над іншим, як це було недавно, вже не буде."

Нагадаємо, матч "Шахтар" — "Динамо" пройде 4 серпня на "Донбас Арені". Початок поєдинку о 19:00. "Gazeta.ua" вестиме онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Атака "Шахтаря" виглядає непереконливо" - Ігор Яворський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути