неділя, 10 липня 2016 18:39

"Арсенал" заборонив своїм критикам відвідувати стадіон

"Арсенал" заборонив своїм критикам відвідувати стадіон

Вболівальники лондонського "Арсенал", які критикують команду в інтернеті не зможуть придбати квитки на домашні та виїздні матчі клубу. Про це повідомляє Press Association Sport з посиланням на керівництво "Арсеналу".

Одному з фанатів "канонірів" вже повідомили поштою, що наступного сезону йому заборонено відвідувати будь-який стадіон на якому гратиме срібний призер АПЛ. Строки заборон будуть залежати від ступені образ і їх кількості. За цим слідкуватиме інтернет-ресурс Klickitout, який створили для боротьби з критикою в футболі.

"Мені боляче від того, що нам доводиться проводити важливі гри в оточенні скептично налаштованих людей. Хай нас обговорюють журналісти. Критику від наших фанатів прийняти трохи складніше. Але ми повинні повернути прихильність фанатів своїм ставленням до футболу і переконатися, що вони будуть з нами до кінця", - говорив на весні цього року головний тренер "Арсеналу" француз Арсен Венгер, після чисельних зауважень з боку вболівальників. Цього сезону 13-разовий чемпіон Англії не зміг випередити в турнірній таблиці Лестер Сіті. Клуб, який ще 2 роки тому грав у нижчому дивізіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський музикант висміяв футболістів збірної

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" заборонив своїм критикам відвідувати стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути