понеділок, 09 вересня 2013 13:18

"Ярмоленко коштує 40 млн, Хачереді - близько 35" - Блохін

"Ярмоленко коштує 40 млн, Хачереді - близько 35" - Блохін
Олег Блохін назвав ціну на своїх провідних футболістів ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін розповів, чому Євгена Хачеріді та Андрія Ярмоленка вирішили не продавати в це трансферне вікно.

"Я не хочу розвивати цю тему - вона закрита. Женя нікуди не йде. У мене президент запитав, я сказав свою думку. Сказав, що його ціна сьогодні - близько 35-ти мільйонів.

Вийшли з пропозицією на Андрія Ярмоленка, чи то "Зеніт", чи то "Ліверпуль", а я кажу - 40 мільйонів. Нікому нічого не нав'язую, просто висловлюю свою точку зору. Якщо є попит, якщо клуб влаштовує така пропозиція, а сам футболіст хоче піти, то навіщо його утримувати? Давайте домовлятися.

У свій час Хуанде Рамос теж сказав: "Євген Коноплянка коштує 50 мільйонів". Скільки років минуло? Куди пішов Коноплянка? Нікуди. Але він продовжує рости, приносить команді користь. Не стає в позу - ось що головне.

Інша справа, якщо Вілліан хотів піти, і за нього дали адекватні гроші. Або Мхітарян. По-моєму, вони не хотіли залишатися в "Шахтарі" , а утримуй їх силою, можна тільки здогадуватися, що б з всього цього вийшло. Головний біль! А в команді має бути порядок", - повідомив Блохін "Команді".

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленко коштує 40 млн, Хачереді - близько 35" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути