пʼятниця, 25 травня 2012 10:39

"Арена Львів" стане домашнім стадіоном команди Шуфрича

"Арена Львів" стане домашнім стадіоном команди Шуфрича
"Арена Львів" прихистила "Говерлу". Фото: ukraine2012.gov.ua

Між керівництвом стадіону "Арена Львів" та представниками ужгородської "Говерли-Закарпаття", яка, нагадаємо, за підсумками поточного сезону завоювала право виступати в українській Прем'єр-лізі з наступного сезону, досягнуті домовленості про подальшу співпрацю.

Правда, договір поки укладено лише до кінця поточного року - це той час, який потрібно стадіону і команді для налагодження повноцінної співпраці. Після закінчення терміну контракту домовленості будуть переглянуті.

"Ми вітаємо команду "Говерла-Закарпаття" із заслуженим виходом в Прем'єр-лігу, - розповів директор з експлуатації "Арени Львів" Олексій Жуковін. - Це чудово, що у Львові додасться якісного футболу. "Арена Львів" готова надати найкращі умови для проведення ігор команди в елітному українському дивізіоні".

У свою чергу віце-президент футбольного клубу "Говерла-Закарпаття" Олександр Шуфрич зазначив: "Ми вдячні місту Львову і особливо керівництву футбольного стадіону "Арена Львів" за надану нам можливість проводити домашні матчі Прем'єр-ліги в той час, коли на нашому рідному стадіоні "Авангард" будуть проводитися ремонтно-будівельні роботи. Хотів би заспокоїти наших вболівальників: для них будуть створені всі умови для найбільш зручного відвідання матчів у Львові".

Додамо, що першою командою, яка зіграє проти "Говерли-Закарпаття" на "Арені Львів", стане донецький "Шахтар". Цей поєдинок відбудеться 21-го липня, в рамках 2-го туру прийдешнього першості.

Раніше перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко на засіданні Комітету атестації футбольних клубів заявив, що стадіон ужгородської "Говерли-Закарпаття" не відповідає нормам української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, ужгородський клуб "Говерла-Закарпаття" гарантував собі місце в Прем'єр-лізі Україна в наступному сезоні.

Зараз ви читаєте новину «"Арена Львів" стане домашнім стадіоном команди Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути