середа, 11 листопада 2015 11:31

Андронов вибачився за скандальний пост про "русский мир"

Андронов вибачився за скандальний пост про "русский мир"
"Я ніколи не був ні русофобом, ні екстремістом" - Андронов

Коментатор федерального спортивного телеканалу "Матч ТВ" Олексій Андронов, запідозрений в екстремізмі за пости в соцмережах, розповів свою версію події. Про це журналіст повідомив в особистому акаунті в Facebook.

Андронов розповів, що його пост в Twitter, який викликав широкий суспільний резонанс, був адресований тільки тим, хто ображав його після публікації 5 листопада на одному з сайтів матеріалу, присвяченого політичній позиції коментатора.

"Я ніколи не був ні русофобом, ні екстремістом. Не був і не збираюся бути політичним або яким завгодно ще активістом. У мене багато друзів, які мають зовсім інший погляд на речі і події, на ту ж Новоросію та інше. Я жодною мірою не адресував слова їм", - заявив Андронов.

"Звільнити русофоба!": Як у Росії цькують Олексія Андронова за твіт про "русский мир"

Коментатор також зазначив, що вся його професійна діяльність спрямована на розвиток спорту в Росії, а не на "чвари і провокації".

"Приношу вибачення тим, кого зачепили слова, які до них не відносилися. І сподіваюся на розуміння шанованою публікою, незалежно від її політичних поглядів, громадянства, національності та віросповідання", - додав Андронов.

У понеділок, 9 листопада, до Слідчого комітету і Федеральної служби безпеки Росії надійшов запит з проханням перевірити на екстремізм висловлювання Андронова в Twitter, де він висловився на адресу Новоросії та любителів "русского мира". Пости в соцмережах після публікації були видалені, а сторінка коментатора закрита для перегляду.

Зараз ви читаєте новину «Андронов вибачився за скандальний пост про "русский мир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути