пʼятниця, 08 липня 2011 11:45

Американський боксер погодився на бій за один долар

Американський боксер погодився на бій за один долар

Американський боксер-важковаговик Кевін Джонсон заявив, що він готовий провести бій зі своїм співвітчизником Сетом Мітчеллом за один долар. Саме на таку суму гонорару згоден Джонсон у разі своєї поразки.

У випадку перемоги він хоче отримати 50 тисяч доларів, а за нокаут суперника просить ще 50 тисяч, повідомляє Інтернет-видання BoxingScene.com. Мітчелл вийде на ринг 27 серпня в Сан-Хосе, а його суперник поки не визначений. Головною подією цього боксерського вечора стане бій між аргентинцем Карлосом Майданою і американцем Робертом Герреро за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація) у вазі до 63,5 кілограма.

Джонсон заявив, що промоутерській компанії Golden Boy Promotions, яка представляє інтереси Мітчелла, більше не треба шукати суперника для свого боксера. Після цієї заяви Джонсон назвав свої умови.

Кевін Джонсон, якому 7 вересня виповниться 32 роки, провів 27 боїв, здобув 25 перемог (11 - нокаутом), зазнав однієї поразки та один поєдинок звів внічию. Єдиної поразки йому завдав українець Віталій Кличко, який виграв у грудні 2010 року за очками.

29-річний Мітчелл провів 23 бої, здобув 22 перемоги (16 - нокаутом) і один бій звів внічию. Суперників світового рівня у Мітчелла не було.

Зараз ви читаєте новину «Американський боксер погодився на бій за один долар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути