середа, 13 січня 2010 10:15

Алієв залишиться в "Динамо" - Ігор Суркіс

Алієв залишиться в "Динамо" - Ігор Суркіс

Півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв, переговори якого з московським "Локомотивом" про перехід до цього клубу поки залишаються безрезультатними, швидше за все залишиться в українському клубі. За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса переговори "завершені остаточно і безповоротно".

Завтра футболіст з іншими "динамівцями" пройде в Конча-Заспі планове медичне обстеження, у четвер візьме участь у першому після зимової відпустки тренуванні, а в п"ятницю вирушить із командою на збори в Ізраїль.

З приходом в "Динамо" Валерія Газзаєва Алієв не витримав конкуренції за місце в складі і випав з обойми основних гравців. Тому 24-річний гравець вирішив піти з "Динамо".

Але через високу трансферну вартість "Локомотив" ніяк не може зважитися на купівлю гравця. Остання пропозиція москвичів полягала в оренді гравця, від якої і "Динамо", і сам Алієв відмовилися.

Спорт-Экспресс, NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Алієв залишиться в "Динамо" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути