понеділок, 23 листопада 2015 21:02

"Якщо завтра ми не виграємо, то світ не зупиниться" - Ребров

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про підготовку до матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти португальського "Порту".

Сергій Станіславович зустрівся з журналістами у прес-центрі стадіону "Драгау". Наставника супроводжував віце-капітан "Динамо" Андрій Ярмоленко.

 

Чому не полетів Віда? Ким будете його міняти?

"На жаль, Домагой зазнав травми у матчі за збірну. Він не міг навіть бігати. Для нас це втрата. Але у нас є ким замінити Віду. Завтра остаточно визначимось зі складом".

Що команда не виконала у першому матчі з "Порту"?

"Були помилки в обороні. Не вистачало інтенсивності. Мабуть, це через те, що цей матч був стартовим у групі. Я бачу, що у гравців є бажання завтра вийти на поле і викластися у матчі".

 

Минулого року ви грали у Лізі Європи. Відчуваєте різницю?

"Звичайно. Ліга чемпіонів — це турнір високого рівня. Але якщо завтра ми не виграємо, то світ не зупиниться. Просто ми не зможемо продовжити свою участь у турнірі".

Які слабкі сторони у "Порту"?

"Ми їх знайшли, але одна річ їх знати, а зовсім інша скористатися ними. У команди є проблеми у захисті. Сподіваюся, нам вдасться це використати".

 

Чи готовий зіграти Лукаш Теодорчик?

"Всі, хто полетів у Порту, готові зіграти у матчі. Ми ж не трактористів взяли з собою. Але називати стартовий склад я не буду. Це не коректно по відношенню до хлопців. У нас ще сьогодні є тренування, після якого ми приймемо осточне рішення. Ви ж знаєте, що я не люблю говорити про окремих гравців".

Як зупинити Абубакара?

"Звичайно, це хороший нападник. Але забиває не він, а команда. Будемо намагатися зупинити її".

Після прес-конференції кияни провели тренування на полі стадіону "Драгау". Перші 15 хвилин були відкритими для ЗМІ.

Додамо, матч "Порту" - "Динамо" пройде у вівторок, 24 листопада. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо завтра ми не виграємо, то світ не зупиниться" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути