вівторок, 22 листопада 2016 13:25

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Ван Персі відзначився дублем у матчі з "Галатасараєм"

Суперники українських команд у єврокубках провели чергові матчі у внутрішніх чемпіонатах.

"Динамо"

Майбутній суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів "Наполі" вдало з'їздив у гості до "Удінезе" - перемога 2:1. Обидва м'ячі у "блакитних" забив форвард Лоренцо Інсіньє, який перервав і свою тривалу гольову "посуху". У минулому сезоні Лоренцо тільки у серії "А" забив 12 голів, а в нинішньому не міг відзначитися в жодному турнірі аж до суботнього візиту в Удіне. Після 13 турів "Наполі" з 24 очками посідає 6-е місце в серії "А", але відставання від 3-го місця - мінімальне.

"Бешикташ" на виїзді обіграв "Аданаспор" із рахунком 2:1. М'ячі за "орлів" забили Абубакар і Дженк Тосун. Після 11 турів "Бешикташ" йде на 2-му місці у турецькій суперлізі.

"Бенфіка" зіграла внічию з "Порту" - 1:1. Команда Руя Віторії лідирує в чемпіонаті Португалії і випереджає "драконів" на 5 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Гусєва і Гладкого: "Динамо" взяло в Неаполь 21 гравця

"Зоря"

У центральному матчі вікенду в чемпіонаті Туреччини "Фенербахче" здолав у стамбульському дербі свого заклятого ворога "Галатасарай" (2:0). Дублем відзначився Робін ван Персі. Голландський бомбардир "канарок" перебуває у чудовій формі - на його рахунку у трьох останніх поєдинках п'ять м'ячів. "Фенербахче" довів переможну серію до чотирьох матчів і з 21 очком (після 11 турів) посідає 3-є місце.

"Манчестер Юнайтед" зіграв внічию з "Арсеналом" - 1:1. Після 12 турів "червоні дияволи" йдуть на 6-му місці.

"Феєноорд" вдома розтрощив "Зволле" - 3:0. Команда Джованні ван Бронкхорста лідирує в чемпіонаті Нідерландів, випереджаючи "Аякс" на 2 очки після 13 турів.

"Шахтар"

"Коньяспор" перервав триматчеву безвиграшну серію, на виїзді розгромивши "Газіантепспор" (3:0). Результат у матчі зробили боснійські легіонери "зелено-білих" Баїч (дубль) і Хаджіахметович. Після 11 турів "орли Анатолії" з 16 очками йдуть 6-ми.

"Брага" мінімально програла "Марітіму" - 0:1. Після 10 турів колишня команда Паулу Фонсеки йде на 5-й позиції у чемпіонаті Португалії.

"Гент" на виїзді обіграв "Мускрон" із рахунком 2:0. Після 15 турів команда Хейна Ванхазебрука піднялася на 3-є місце.

Завтра в Неаполі пройде матч Ліги чемпіонів "Наполі" - "Динамо". Початок зустрічі о 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію.

У четвер "Зоря" і "Шахтар" зіграють свої матчі у Лізі Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коньяспор" попросив у Львові енергетичні напої і свіжі фрукти

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути