середа, 25 квітня 2018 20:11

Як "Реал" здолав "Баварію" за сприятливого суддівства "могильника" збірної України
4

У середу, 25 квітня, відбудеться перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Баварією". Ці ж суперники зустрічалися у 1/4 фіналу минулорічного розіграшу Ліги чемпіонів. Перший матч завершився на користь мадридців - 2:1, а у повторному "Баварія" виграла в основний час з тим-таки рахунком 2:1, залишившись наприкінці без провідного півзахисника Артуро Відаля. У компенсований час "Реал" таки дотиснув суперника.

Пропонуємо пригадати матч на "Сантьяго Бернабеу", який відбувся 18 квітня 2017 року, за суддівства скандального угорського арбітра Віктора Кашшаї.

Уже в дебюті мюнхенці створили чудовий момент: після удару Ар'єна Роббена м'яч поцілив у сітку з зовнішнього боку. Згодом Артуро Відаль пробив з лінії штрафного майданчика - трохи неточно.

"Реал" огризнувся моментом Каріма Бенземи, який пробив після передачі Марсело - м'яч з відскоком від газону полетів повз ворота.

 

Почав нервувати навіть Нойєр. Після прострілу Карвахаля Мануель невпевнено відбив м'яча перед собою. Серхіо Рамос підбіг другим темпом і пробив уже без шансів для воротаря. Але Жером Боатенг з лінії воріт виніс м'яча.

Тоні Кроос повторив момент Відаля: удар з тієї ж позиції і такий же неточний. Пізніше німець отримав ще одну можливість - цього разу в ході контратаки. Удар виявися точним, але несильним. Ну і два моменти Роналду. Спочатку слабкий удар з правого краю штрафного майданчика, а потім неточний постріл з зони на лівому боці - неточно.

 

Одразу після перерви був удар Іско після подачі від кутового прапорця, а потім момент Роббена, який окреслив перевагу гостей. З центру штрафного майданчика Ар'єн пробив по нестандартній траєкторії, Навас вже не міг врятувати "Реал", але Марсело з лінії воріт вибив м'яча головою.

Лише після того німці домоглися свого. Ар'єн Роббен з м'ячем увійшов до штрафного майданчика, Каземіро вступив у відбір і зачепив ногу опонента. Пенальті. Роберт Левандовскі помилки Артуро Відаля, який не реалізував одинадцятиметровий у першому матчі, не повторив.

 

Перший пропущенний від "Реала" гол відбувся через помилку в центрі поля. Німці втратили м'яча, а потім Мюллєр, який ледь-ледь з'явився на полі, не зумів зупинити Каземіро. Бразилець виконав філігранно точну подачу на Роналду, - португалець головою завдав ідеального удару.

 

Для "Баварії", по суті, нічого не змінилося. Забивати потрібно було і раніше. Пропущений гол лише стимулював гостей. Банальне закидання до штрафного майданчика "Реала" і скидка від Мюллєра зумовили величезні проблеми для іспанців. Навас, Начо і Рамос не порозумілися, останній незграбно "ковирнув" м'яча, відправивши його до сітки власних воріт.

"Реал" зреагував, організувавши момент для Марсело. З ударом бразильця впорався Нойєр. Відповідь "Баварії" – це потужний постріл Дугласа Кости. Потужний, але неточний. І ще один визначальний момент заключних хвилин основної фази поєдинку – вилучення Артуро Відаля. Чилієць зіграв у підкаті проти Асенсіо. Зіграв у м'яч, після чого Марко перечепився через ноги опонента. В цьому моменті все неоднозначно, але Відаль по лезу ножа ходив від п'ятої хвилини, - з моменту першої жовтої карточки.

Першу додаткову п'ятнадцятихвилинку "Баварія" розпочала з позиції сили. Невтомний Роббен продовжував свою справу. Його удар змусив вболівальників "Баварії" вкотре схопитися за голову.

Розв'язка відбулася наприкінці першого овер-тайму, коли свій другий гол в поєдинку забив Роналду. Серхіо Рамос з лівого флангу вирізав м'яча на Кріштіану, той прийняв на груди і миттєво пробив у кут воріт. Точно. Проблема в іншому: в момент передачі Роналду перебував в очевидному положенні "поза грою". Однак арбітри цього чомусь не помітили.

Далі мадридці добивали лежачого: спочатку після рейду Марсело Роналду забив у порожні ворота, а потім Асенсіо завершив атаку результативним ударом.

"Реал" - "Баварія" 4:2

Голи: Роналду, 76, 104, 109, Асенсіо, 112 - Левандовські, 53 (пен.), Серхіо Рамос, 77 (у свої ворота)

"Реал": Навас, Карвахаль, Начо, Серхіо Рамос, Марсело, Кроос (Ковачіч, 114), Каземіро, Модріч, Іско (Васкес, 72), Бензема (Асенсіо, 64), Роналду

"Баварія": Нойєр, Лам, Хуммельс, Боатенг, Алаба, Хабі Алонсо (Мюллєр 74), Алькантара, Роббен, Відаль, Рібері (Коста, 71), Левандовські (Кімміх, 88)

Попередження: Каземіро, 40 - Відаль 5, Хабі Алонсо, 71, Хуммельс, 74, Роббен, 101

Вилучення: Відаль, 84 (друге попередження)

Перший матч - 2:1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" виграла чемпіонат Німеччини

Арбітр з Угорщини добряче "насолив" збірній України під час чемпіонату Європи 2012 року, коли не зарахував "чистий" гол Марко Девіча у ворота англійців. Тоді м'яч повністю перетнув лінію воріт, однак ні Кашшаї, ні його асистенти цього не помітили.

Зараз ви читаєте новину «Як "Реал" здолав "Баварію" за сприятливого суддівства "могильника" збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути