четвер, 19 жовтня 2017 20:11

Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів

Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів
Сьогодні "Динамо" зіграє з "Янг Бойз" у Лізі Європи

Сьогодні київське "Динамо" зіграє матч третього туру групового етапу Ліги Європи проти швейцарського "Янг Бойз". Зустріч пройде у Києві о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Команди вже зустрічалися у цьому сезоні у кваліфікації Ліги чемпіонів. У першому поєдинку в Києві господарі проблем не мали. Перемогли — 3:1, а могли забивати на два-три м'ячі більше. Колосальна перевага на столичному "Олімпійському" нашкодила підопічним Олександра Хацкевича, який взяв команду цього літа.

На матч у гостях кияни вийшли непідготовленими. По ходу поєдинку так і не налаштувалися на боротьбу. Відбивалися весь другий тайм. Але пропустили вирішальний гол на останніх хвилинах — 0:2.

У третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів "Янг Бойз" програв московському ЦСКА і опинився у Лізі Європи. Жеребкування вдруге в сезоні звело швейцарську команду разом з "Динамо".

Напередодні представники киян заявили, що хочуть взяти реванш в "Янг Бойз" за Лігу чемпіонів. А також зробити подарунок наставнику Олександру Хацкевичу, якому сьогодні виповнюється 44 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" вилетіло з Юнацької ліги УЕФА

Після двох турів "Динамо" лідирує у своїй групі Ліги Європи. В киян 6 очок, в "Янг Бойз" - 2, в "Партизана" і "Скендербеу" по 1.

Зараз ви читаєте новину «Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути