субота, 27 квітня 2013 15:39

"Я знаю багато речей про український футбол, яких не називаю" - Суркіс

"Я знаю багато речей про український футбол, яких не називаю" - Суркіс
"Футбол має бути прозорим" - Ігор Суркіс ФОТО: footboom.com

Київське "Динамо" робить все, щоб цього року зайняти друге місце, але не веде закулісних ігор. Про це журналістам розповів президент клубу Ігор Суркіс. Також Ігор Михайлович прокоментував різні штрафи Контрольно-дисциплінарного комітету для різних команд за подібні прояви емоцій.

"Це конфлікт інтересів, як свого часу говорив мій колега. Когось розглядають через два тижні, отримавши пояснення, а когось — відразу. Як вигідно так і роблять. Так не можна. Я вам скажу відверто, якщо так триватиме далі, то задамся питанням "Для чого мені тратити свої гроші, щоб фінансувати блеф?" Можливо, не потрібно цього робити. Можливо, чемпіонат будуть розігрувати ті команди, яким це зручно і у своєму пулі.

Футбол має бути прозорим. Люди прийшли на стадіон, побачили перемогу донецького "Шахтаря" у Києві - прикро, але вони виглядали гідно. Те саме хочу бачити у кожному матчі. Щоб не говорили, що одна команда бореться, а в наступному матчі вона здає.

Я знаю багато речей, які не називаю. Хай мене життя не змушує зібрати прес-конференцію і розповісти про те, що відбувається в українському футболі.

Хай люди, які 10 років кричали, що Суркіс-старший — ворог українському футболу, прийдуть в себе, заспокояться, подивляться чи стало краще і чесніше, а потім ми поговоримо. Сказати правду ніколи не пізно. Я її озвучу. Можливо, першим. Але тоді я зроблю для себе висновки, чи потрібно мені цим взагалі займатися.

Хочу, щоб футбол був непередбачуваним — своєю грою, своїми помилками на полі, помилками арбітрів.

Сьогодні же не говорять "Суркісу брат допомагає". З Федерації футболу України вигнали до останньої прибиральниці. Тепер там сидять колишні працівники "Шахтаря". Отримують вони заробітню плату чи ні — я не знаю.

"Динамо" Київ грає чесно і робить все, щоб цього року зайняти друге місце. Якщо нам це не вдасться, то ми будемо робити висновки у своєму колективі. Ми не ведемо закулісних ігор", - сказав Суркіс.

Додамо, що сьогодні "Динамо" на "Олімпійському" зіграє проти "Дніпра".

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю багато речей про український футбол, яких не називаю" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути