пʼятниця, 27 травня 2016 13:43

Я завжди відчував близькість з "Олд Траффорд": Моурінью про роботу в МЮ
6

Фото: dailymail.co.uk

Португалець Жозе Моурінью заявив, що для нього є особливою честю стати головним тренером англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед".

У п'ятницю було офіційно оголошено, що Моурінью з нового сезону очолить "Юнайтед". Контракт підписаний на 3 роки з можливістю продовження як мінімум до 2020 року.

"Стати головним тренером "Манчестер Юнайтед" - це особлива честь. Це клуб, який відомий і яким захоплюються у всьому світі. Його ім'я оточене містикою і романтикою, в чому жоден інший клуб не може з ним зрівнятися. Я завжди відчував близькість з "Олд Траффорд". Нас пов'язують деякі важливі спогади в моїй кар'єрі, і я завжди насолоджувався взаєморозумінням з уболівальниками "МЮ". Я з нетерпінням чекаю, коли стану тренером клубу і буду насолоджуватися чудовою підтримкою уболівальників", - сказав Моурінью, якого цитує офіційний сайт "МЮ".

Жозе Моурінью очолив "Манчестер Юнайтед" - офіційно

Моурінью у грудні минулого року був звільнений з лондонського "Челсі", з яким у попередньому сезоні виграв чемпіонат Англії.

Раніше посаду головного тренера "МЮ" залишив голландець Луї ван Гал, який очолював клуб з 2014 року. У сезоні-2015/16 "червоні дияволи" не змогли вийти у плей-оф Ліги чемпіонів, посівши третє місце в групі, посіли п'яте місце у чемпіонаті Англії і не потрапили в Лігу чемпіонів на майбутній сезон, але виграли Кубок Англії.

Зараз ви читаєте новину «Я завжди відчував близькість з "Олд Траффорд": Моурінью про роботу в МЮ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути