неділя, 17 липня 2016 12:29

"Я виставив на матч гравців, які найкраще сприйняли мої ідеї" - Паулу Фонсека

"Я виставив на матч гравців, які найкраще сприйняли мої ідеї" - Паулу Фонсека
Паулу Фонсека shakhtar.com

Паулу Фонсека дебютував у донецькому "Шахтарі" поразкою у матчі за Суперкубок України. Матч в Одесі завершився перемогою київського "Динамо" у серії пенальті з рахунком 4:3.

"Вітаю київське "Динамо". Вони сьогодні переможці. Хочу ще привітати бригаду арбітрів, які добре відпрацювали на матчі. Також хочу відзначити організаторів, які влаштували яскраве свято для вболівальників. Фанати обидвох команд добре себе вели і гарно підтримували команди. Окремо хочу подякувати футолістам обидвох команд за їх гру", - сказав Паулу на післяматчевій прес-конференції.

"Сьогодні ми створювали більше небезпеки біля воріт "Динамо", ніж вони біля наших. У нас було набагато більше моментів, ніж у суперника. Тактично гра буде дуже грамотно побудована. Після нашого забитого м'яча "Динамо" зреагувало. Кияни відігралися завдяки кутовому. Але ми також швидко відреагували на цей гол і створили кілька моментів. Переможець матчу визначився у серії пенальті.

"Шахтар" зможе себе добре показати у цьому сезоні. Я повністю впевнений у своїх хлопцях. Поки я повністю задоволений підбором гравців і ми не збираємось нічого міняти. Якщо хтось з футболістів піде, тоді нам доведеться шукати йому заміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо команда програє, то всю провину я беру на себе - як "Шахтар" презентував Паулу Фонсеку

Дебют? Завжди добре розпочинати з перемоги. Результат сьогоднішнього матчу вирішила саме серія пенальті. Я дуже хотів підняти над головою Суперкубок. Але я залишився задоволений тим, що побачив на полі і вірю у майбутнє.

Ми хочемо бути командою, яка завжди домінує у грі. Сьогодні більшу частину матчу нам це вдалося. Ми хочемо захищатися якомога далі від своїх воріт і бути ближчими до воріт суперника. Але багато я вам не розповідатиму, щоб не видати всіх своїх секретів. З часом ви все самі побачите.

Я виставив на матч гравців, які найкраще сприйняли мої ідеї. Мої футболісти знають, що у нас немає стартового складу, який не міняється. Для мене немає значення гравець молодий чи постарше, бразилець чи українець, одружений чи холостий. Для мене найголовніше — як гравець відгукується на мої ідеї і робить те, що я хочу. Ім'я і попередні заслуги не мають для мене значення. У моїй команді є тільки одна зірка - команда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" завершив збори у Нідерландах

Не люблю говорити про окремих гравців. Але можу сказати, що Фред може бути важливим елементом у нашій команді. Він розуміє все, що я хочу. Впевнений, що він ще додасть. Якщо Фред продовжить рости, то опиниться у збірній Бразилії.

У зв'язку з участю на Євро деякі гравці приєдналися до команди пізніше. Але сьогодні вони грали, тому що швидко зрозуміли мої вимоги. Декому для цього потрібно більше часу, але це абсолютно нормально", - зазначив Фонсека.

Додамо, що 22 липня в Україні стартує новий сезон прем'єр-ліги. У матчі-відкриття "Шахтар" прийме у Львові "Зірку" з Кропивницька.

Зараз ви читаєте новину «"Я виставив на матч гравців, які найкраще сприйняли мої ідеї" - Паулу Фонсека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути