вівторок, 04 серпня 2015 18:09

Я ще не бачив такого сильного "Фенербахче" за іменами - Луческу

Я ще не бачив такого сильного "Фенербахче" за іменами - Луческу
Наше головне завдання - вивести команду у груповий етап Ліги чемпіонів - Луческу shakhtar.com

Передматчева прес-конференція наставника донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу напередодні матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Містера на зустрічі з українськими та турецькими журналістами супроводжував опорний півзахисник Тарас Степаненко.

"У першому матчі ми грали спокійно, щоб уберегти ворота від голу. Завтра зробимо все, щоб перемогти і вийти в наступний раунд, - каже Тарас. - У нас було достатньо часу на відновлення та підготовки до цього поєдинку. Ми всі розуміємо його важливість. 

Щоб перемогти завтра "Фенербахче" нам знадиться і досвід, і зіграність та індивідуальна майстерність.

Фред? Це не в моїй компетенції. Щодо відповідальності, то вона лягає на всю команду. 

У Лізі чемпіонів нас добре підтримують. У Львові вміють вболівати. Сподіваємось, завтра буде повний стадіон", - сказав Степаненко.

Після гравця питання адресувалися Містеру. І перше з них стосувалося ситуації з Фредом та його позитивної допінг-проби.

"Завтра гра "Шахтар" - "Фенербахче" і мене цікавить тільки матч. У нас ще є тренування і після неї я буду визначатися зі складом на гру. У зустрічі чемпіонату я поміняв сім гравців у порівняння з поєдинком проти "Фенербахче".

Хто фаворит матчу? Це найсерйозніша пара на цій стадії кваліфікації. Дуже видовищна гра вийшла у Стамбулі. Шкода, що ніхто не забив. Завтра очікую такого ж цікавого поєдинку. Це дві амбіційні команди, які хочуть йти далі. Я ще не бачив такого сильного "Фенербахче" за іменами. Але і "Шахтар" виглядає дуже сильно. 

Наше головне завдання - вивести команду у груповий етап Ліги чемпіонів. У минулому сезоні ми всі матчі провели на виїзді. Через це ми втратили багато очок і не стали чемпіонами. Це не дозволило нам отримати пряму путівку у груповий етап Ліги чемпіонів. Там наше місце. 

Серія пенальті? Давайте подивимося, як складатиметься матч. За тиждень команди не дуже змінилися. А серія 11-метрових - річ дуже тонка. Це, швидше, питання талану, а не підготовки.

Ми вже знаємо результат першого матчу. Очевидно, що команди завтра гратимуть трохи по-іншому. Сподіваюсь, ми не зловживатимемо дальніми передачами, як це було у першому матчі.

Культура вболівання у Туреччині виховувалася роками - львівські уболівальники ніколи не піднімуться на такий рівень. Його не побудуєш за короткий період. Ми очікуємо на гарячу підтримку від людей, які завтра прийдуть на стадіон. Постараємось їх не підвести", - пообіцяв Містер.

Нагадаємо, матч у Стамбулі завершився внічию — 0:0. Завтра команди почнуть з'ясовувати сильнішого на "Львів-Арені" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Я ще не бачив такого сильного "Фенербахче" за іменами - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути