неділя, 28 лютого 2016 12:54

Я не треную "Карпати" і не відповідаю за результат - Лужний

Я не треную "Карпати" і не відповідаю за результат - Лужний
Димінський мені одразу сказав, щоб я не вмішувався у тренувальний процес - Лужний

Головний тренер львівських "Карпат" Олег Лужний розповів про свої обов'язки та перспективи у львівському клубі.

"Я здивований, що журналісти постійно пишуть про першу команду "Карпат" як команду Лужного. Про мене постійно пишуть — головний тренер. Коли відбувалася моя презентація, мене назвали головним тренером усього клубу. А головний тренер першої команди — Безуб'як. Люди мають правильно мене зрозуміти.

Я не відповідальний за результат першої, другої або третьої команди. У мене є домовленість з президентом "Карпат" Петром Димінським про те, що я буду головним тренером клубу до травня місяця. За цей час я придивлюсь до команд, розгляну проблеми, відзначу позитивні моменти. Оціню наскільки футболісти та тренери відповідають рівню клубу. І після цього, у травні місяці ми з Петром Петровичем і поговоримо про подальшу співпрацю.

Якщо ми домовимось, буде результат. Мене просто дивує що пишуть. Я читаю у ЗМІ: "Команда Лужного виграла". Я до цього не маю жодного стосунку. Я буду відповідальним за перемоги та поразки, коли вестиму тренувальний процес".

Можна говорити, що ви зараз більше виконуєте функції спортивного директора?

"По суті, ви правильно говорите. Зараз я не приймаю участі у тренувальному процесі, тому не можна говорити, що я відповідальний".

Але водночас з вуст Юрія Дячука-Ставицького пролунала фраза, що якщо у нас тренер Лужний, то команда має бути в єврокубках.

"Як же Лужний може бути тренером, якщо він не тренує команду? Тренер має відповідати за тренувальний процес, а я навіть близько до команди не лізу. Петро Петрович Димінський мені одразу сказав, щоб я не вмішувався у тренувальний процес. Тому я не розумію, як Дячук-Ставицький міг говорити про мене як головного тренера першої команди".

Ви їздили з командою на збори. Як відбулося ваше повернення до рідного клубу?

"Ви правильно сказали. "Карпати" — мій рідний клуб, а Львів — моє рідне місто. І цим усе сказано. На зборах хлопці справили на мене гарне враження: працюють самовіддано, стараються, з характером. Майстерності іноді бракує, але дуже велике старання я побачив".

Зараз ви читаєте новину «Я не треную "Карпати" і не відповідаю за результат - Лужний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути