четвер, 05 травня 2011 09:11

"Я не спав минулої ночі" - Фергюсон

"Я не спав минулої ночі" - Фергюсон

Наставник "МЮ" Алекс Фергюсон прокоментував розгромну перемогу своєї команди над німецьким "Шальке" у повторному матчі півфіналу Ліги Чемпіонів.

"Я не спав минулої ночі і думав про гру - я прокидався чотири рази, але вони змусили мене пишатися ними. Я підбирав кожного гравця - вони всі з "Манчестер Юнайтед"- так чому ж мені не можна було їх випускати?", - ділиться переживаннями сер Алекс.

"Те, що це був півфінал Ліги чемпіонів, змусило мене задатися питанням - чи все зробив я вірно, випустивши не основний склад. Але я радий, що був винагороджений".

Також шотландець прокоментував суперника МЮ по фіналу - "Барселону".

"Ця команда може виграти кубок - у нас колектив зі всіма якостями для виконання даного завдання. Безперечно, "Барса"- команда нинішньої епохи - вони грають фантастично, і дивитися на неї - одне задоволення. Ми будемо готуватися належним чином, але у нас велика гра в неділю (проти "Челсі" в АПЛ), і ми очікуємо її з нетерпінням".

Два роки тому "Манчестер Юнайтед" і "Барселона" вже зустрічалися у фіналі Ліги чемпіонів. Тоді перемогу святкували підопічні Хосепа Гвардіоли - 2:0.

Нагадаємо, у повторному півфінальному матчі Ліги Чемпіонів "Манчестер Юнайтед" розгромив "Шальке" з рахунком 4:1. У англійців забивали Валенсія, Гібсон і двічі Андерсон. У складі німецької команди відзначився Хурадо.

Зараз ви читаєте новину «"Я не спав минулої ночі" - Фергюсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути