понеділок, 04 липня 2011 14:57

"Я не люблю гламурних моделей" - Роналду

Футболіст мадридського "Реала" та національної збірної Португалії Кріштіану Роналду заявив, що не давав інтерв'ю англійському виданню.

"The Sunday Mirror" опублікував інтерв'ю зі мною. Все написане не відповідає дійсності. Я ніколи не говорив з представниками газети," - написав футболіст у своєму Твіттері.

Видання опублікувало інтерв'ю під грифом "ексклюзивно" 2 липня пізно увечері.

"Моя сім'я стоїть для мене на першому місці. Мій маленький син — це найважливіша річ у моєму житті. Потім йдуть футбол і гроші.

Він має свою персональну футболку з сьомими номером. Я вітаю його кожного разу, коли забиваю гол. Але я дуже піклуюся про його безпеку на стадіоні. Тому ніхто не знає, що син перебуває на трибуні під час матчу.

Я б хотів, щоб він пішов моїм шляхом і став футболістом, але він може стати тим ким сам захоче. Ще зарано думати про такі речі. Я не хочу, щоб розкіш зіпсувала його. Він навчатиметься релігійним цінностям. Я думаю, що віддам його до приватної школи.

Коли я народився, ми дуже бідували. У мене не було іграшок і подарунків на Різдво. Я ділив кімнату зі своїм братом та двома сестрами. Мої батьки спали в іншій кімнаті. Для нас це було нормальним життя і ми були щасливими.

Я був досить популярним у школі, але я не підтримую зв'язок з жодною людиною. Мене виключили після того як я кинув стілець у вчителя. Чому я це зробив? Він не поважав мене.

Я не люблю гламурних моделей. Мені не подобаються дівчата, які п'ють алкоголь і виставляють свої груди на показ, щоб здаватися гарячими. Мене приваблюють розумні симпатичні дівчата. Це мій тип.

Мій батько був алкоголіком і помер від алкоголізму.

Ким би я став, якби не футбол? Я не знаю, можливо офіціантом.

Якщо я залишу Іспанію, то перейду в англійську прем'єр-лігу, але не в Лондон. Я його не люблю. Але це станеться не зараз. Спочатку нам потрібно виграти Лігу чемпіонів" — йдеться у псевдоінтерв'ю Кріштіану.

Роналду вже не вперше використовує Твіттер у боротьбі з журналістами. Раніше португалець попросив ЗМІ дати спокій його маленькому сину.

Інші претензії до журналістів у футболіста лондонського "Арсенала" та національної збірної Англії Джека Вілшера.

"Дорогий "Daily Mirror"... Мене звати Jack WILSHERE, а не Jack WILSHIRE", - написав футболіст у своєму Твіттері.

Англійські ЗМІ використовують обидва варіанти написання імені 19-річного півзахисника. Схоже, Джеку це не дуже подобається.

Зараз ви читаєте новину «"Я не люблю гламурних моделей" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути