субота, 22 жовтня 2016 13:14

"Я не хочу грати як "Барселона" - Гвардіола про невдачі "Ман Сіті"

"Я не хочу грати як "Барселона" - Гвардіола про невдачі "Ман Сіті"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив, що не має наміру змінювати свою філософію, незважаючи на негативні результати.

Після розгромної поразки від "Барселони" (0:4) наставнику дісталося багато критики.

"Я не маю наміру нічого змінювати. За 7 років я виграв 21 трофей. Вибачте, хлопці, проповідуючи свою філософію футболу, я вигравав у середньому по три трофеї за рік. Так що я нічого міняти не буду", - сказав Гвардіола в інтерв'ю Sky Sports.

"Ви не уявляєте наскільки важко щось побудувати. Я тільки три місяці з командою, і ви думаєте, що за цей час все стане добре, ми будемо домінувати на "Камп Ноу" і виграємо у "Барселони" 4:0? Я хороший , але не настільки. Я не хочу грати як "Барселона". Вони роблять це зі своїми гравцями, а модель для цього була закладена наприкінці 80-х років у часи Кройффа. На це потрібні десятки років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола заборонив гравцям "Ман Сіті" інтернет, піцу і яскраві зачіски

Те, що працювало у "Барселоні" і "Баварії", не працює в Англії, тому що тут у моєму розпорядженні абсолютно інші футболісти. Мені, як і раніше потрібен час, щоб ближче пізнати їх. Я дуже часто чув щось на кшталт: "Пеп прийде в Англію, щоб змінити тутешній футбол". Забудьте про це. Я не збираюся міняти нічого, крім своєї команди. Зміню "Ман Сіті" так, щоб команда, слідуючи по моєму шляху, могла перемагати і боротися за титули.

Пам'ятаю, як після 10 ігор на чолі "Ман Сіті" люди почали говорити про 4 титули для команди. Я відразу ж сказав, що поки ми навіть не готові виграти АПЛ, і ось тепер у нас за спиною 4 матчі без перемог. Така частина процесу. Ніхто не говорив, що буде легко досягати успіху і завойовувати титули, але ми на правильному шляху.

Рішення залишити Агуеро на лавці? У підсумку ми програли 4:0, і я винен. Що було б, якби ми виграли? Ви вважали б мене генієм", - підсумував наставник "городян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Барселона" розтрощила "МанСіті", Зінченко зіграв 5 хв у Мюнхені: результати матчів 19 жовтня

"Манчестер Сіті" не перемагав протягом останніх 4 матчів у всіх турнірах. В рамках 7 і 8 туру АПЛ "городяни" не змогли здобути три очки у матчах з "Тоттенхемом" (0:2) і "Евертоном" (1:1) відповідно.

Також підопічні Гвардіоли не добилися успіху в останніх двох матчах Ліги чемпіонів. Крім фіаско на "Камп Ноу", "Ман Сіті" не зміг обіграти "Селтік" (3:3).

Зараз ви читаєте новину «"Я не хочу грати як "Барселона" - Гвардіола про невдачі "Ман Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути