Ексклюзиви
середа, 13 березня 2013 09:24

"Я готовий повернутися в Італію" - Луческу

"Я готовий повернутися в Італію" - Луческу
У Луческу закінчується контракт з "Шахтерам" після закінчення сезону ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу підтвердив можливість свого відходу з українського клубу після закінчення сезону. За словами досвідченого румунського фахівця, він готовий розглянути можливість повернення до Італії і, зокрема, в міланський "Інтер". Про це Луческу розповів в інтерв'ю італійському футбольному порталу TuttoMercatoWeb.

"Я радий говорити про себе та "Інтер", але спочатку хотів би вдало завершити сезон з моєю командою, тому що ми можемо і повинні завершити почате перемогами. Після дев'яти років чудової роботи ми підвищили наш міжнародний авторитет, тому я можу залишити "Шахтар".

Потім може статися все, що завгодно. Моратті? У мене з ним чудові стосунки. За ці роки я набрався цінного досвіду, вигравши кілька трофеїв. Я готовий повернутися до Італії, тому нічого не виключаю", - сказав наставник "Шахтаря".

Нагадаємо, за даними італійської преси, Мірча Луческу є одним з основних кандидатів на пост тренера "Інтера" і "ПСЖ". Самого Містера у "Шахтарі" може замінити нинішній керманич "Мілана" Массіміліано Аллегрі.

Зараз ви читаєте новину «"Я готовий повернутися в Італію" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути