вівторок, 01 жовтня 2013 13:34

"15 років тому "МЮ" пройшов мій "Інтер" і виграв Лігу чемпіонів" - Луческу

"15 років тому "МЮ" пройшов мій "Інтер" і виграв Лігу чемпіонів" - Луческу
"Мойєс - один із найсильніших тренерів Англії" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" та англійський "Манчестер Юнайтед" зіграють у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів найдосвідченішими складами. Про це на прес-конференції розповів наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Ліга чемпіонів — це завжди свято. "Шахтар" часто зустрічається з грандами. Ми ще не грали з "МЮ", "Реалом", "Баварією" та "Ліверпулем". Завтра ми проведемо поєдинок з "червоними дияволами". Щоб побачити решту команд нам потрібно вдало виступати.

Нас очікує важлива гра. Ми розуміємо проти кого нам доведеться грати. Бажано, щоб атмосфера та результат були такими ж як у матчах проти "Челсі" та "Арсенала".

Як себе почуває Луїс Адріано?

"Він тренується у загальній групі. Якщо сьогодні нічого не трапиться, то завтра він зможе вийти на поле. Сьогодні я виберу гравців, які будуть готуватися до матчу. Це будуть досвідчені виконавці. У нас схожа ситуація з "МЮ". Тренер знайомиться з гравцями, звідси і невдалі результати у чемпіонаті. Ми також пробуємо новачків. Завтра обидва тренери виставлять своїх найдосвідченіших гравців."

Можна назвати Фергюсона найголовнішою втратою для "МЮ"?

"Будь-яка тренерська переставнока — це нові ідеї та філософія навіть, якщо Фергюсон сам вибрав собі наступника. "МЮ" невдало розпочав чемпіонат. Напевне такого б не було якби команду очолював сер Алекс."

Старт "МЮ" найгірший за останні 24 роки. Це додатковий тиск на гравців англійського клубу?

"Команда поки не визначалася з кістяком. Звідси і проблеми. З нами відбувається те саме."

Що ви знаєте про Девіда Мойєса?

"Знаю про його успіхи в "Евертоні". Він один із найсильніших тренерів Англії. Йому треба дати час, щоб він налагодив гру."

Шкодуєте що ваш "Шахтар" не зіграв проти Алекса Фергюсона?

"15 років тому, коли я тренував "Інтер", ми грали проти "МЮ" Фергюсона. У мене дуже гарні спогади про наші поєдинки. "Манчестер Юнайтед" пройшов нас і в підсумку виграв Лігу чемпіонів. Це була машина, яка завойовувала трофеї. Не має сенсу порівнювати ці команди. Тоді був зовсім інший футбол."

У минулому сезоні перед матчем із "Челсі" ви були впевнені в успіху своєї команди.

"Не будемо забувати, що ми зараз інша команда, ніж у минулому сезоні. Завтра буде набагато складніше, ніж минулого року проти "Челсі". Це не означає, що я не вірю у свою команду. Треба перенести на поле свої кращі якості. Завтра буде протистояння досвіду та самовіддачі. Впевнений, що підтримка вболівальників нам допоможе."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "МЮ" пройде 2 жовтня у "Донецьку". Початок матчу о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"15 років тому "МЮ" пройшов мій "Інтер" і виграв Лігу чемпіонів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути