середа, 18 грудня 2013 13:47

Київський "Арсенал" знайшов спонсора і готовий "воскреснути"

 Київський "Арсенал" знайшов спонсора і готовий "воскреснути"

У київського "Арсенала" знайшлися інвестори, готові вкласти кошти і відродити клуб. Нагадаємо, столична команда з причини відсутності фінансування знялася із змагань.

"Ті люди, для яких "Арсенал" став справою життя, прийняли єдино правильне рішення і поставили перед собою досить чітку мету - відродити київський "Арсенал" найближчим часом. Натхненні прикладами клубів Європи, які після фінансового краху змогли повернутися на футбольні карти своїх країн за допомогою зусиль своїх уболівальників, фанати "Арсеналу" взялися за справу. Спільно з гравцями команди, яким також небайдужа доля клубу, вони розробили спільний план з відродження ФК "Арсенал" Київ", - йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті клубу.

"Вже виконано величезний етап роботи: розроблено бізнес-план, бюджет, готуються документи на реєстрацію юр. особи і влагоджуються формальності, але головне - знайдені небайдужі до долі українського футболу люди, готові надати фінансову допомогу. На даний момент один іноземний інвестор виявив своє бажання розглянути можливість своєї фінансової участі у справі відродження "Арсеналу". І це тільки перший сигнал - наш клуб відкритий до співпраці і з радістю розгляне пропозиції від спонсорів та інвесторів, готових не тільки вкласти матеріальні кошти у відродження першої команди "Арсеналу", але й охочих таким чином внести свою лепту в розвиток столичного футболу. Адже "Арсенал" - це не тільки команда, яка виступала в Прем'єр-лізі України, а й дитячо- юнацька спортивна школа, яка виховує нове покоління талановитих гравців, які в майбутньому стануть не тільки основою нового "Арсеналу", а й, напевно, збірної України. Саме вихованці ДЮСШ "Арсенал" стали першими, хто дізнався про початок нового розділу в історії столичних "зброярів" - про плани відродження клубу тренери, юні футболісти та їхні батьки дізналися під час святкування дванадцятиріччя ДЮСШ "Арсенал" Київ два тижні тому.

Ініціативна група уболівальників і футболісти "Арсеналу" з оптимізмом дивляться в майбутнє і впевнені в одному - "Арсенал" повинен жити. Це не кінець історії, це - початок нової глави", - підкреслюється у сказаному.

Нагадаємо, раніше президент "Шахтаря " Рінат Ахметов запропонував клубам УПЛ "скинутися" і допомогти "Арсеналу" дограти поточний чемпіонат країни. З такою позицією не погодився дніпропетровський "Дніпро".

Зараз ви читаєте новину « Київський "Арсенал" знайшов спонсора і готовий "воскреснути"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути