пʼятниця, 10 січня 2014 16:59

"Це найкраще з того, що ми бачили в Європі!" - "Дніпро Арена" шокувала делегацію "Тоттенхема"

 "Це найкраще з того, що ми бачили в Європі!" - "Дніпро Арена" шокувала делегацію "Тоттенхема"
Стадіон "Дніпра" вразив представників "Тоттенхема" ФОТО: fcdnipro.ua

Делегація "Тоттенхема" напередодні майбутнього протистояння з "Дніпром" у Лізі Європи відвідала Дніпропетровськ. Англійцям цікаві, звичайно, були пам'ятки та краєвиди міста, але головною метою їх візиту була "Дніпро-Арена", де 20 лютого відбудеться перший матч команд.

До складу делегації "шпор" увійшли співробітники клубу, що відповідають за умови перебування команди, які працюють з уболівальниками і навіть представники лондонської поліції.

Під час знайомства і спілкування на ресепшені англійці трималися зі звичною витримкою, але коли вони увійшли до роздягальні команди емоцій вже не стримували. Захоплено озираючись навколо і цокаючи язиками, вони тільки й сказали: "Це найкраще з того, що ми бачили в Європі!" Не менш приємне враження справила на них і чаша "Дніпро-Арени".

Розпитавши дніпропетровських колег з клубу і правоохоронних органів про особливості організації матчів, попередньо обговоривши деталі перебування делегації "Тоттенхема" і його шанувальників у Дніпропетровську, гості, задоволені продуктивністю свого візиту, повернулися додому.

Зараз ви читаєте новину « "Це найкраще з того, що ми бачили в Європі!" - "Дніпро Арена" шокувала делегацію "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути