середа, 27 липня 2011 13:17

Українці завоювали п'ять медалей на олімпійському фестивалі у Туреччині

Українці завоювали п'ять медалей на олімпійському фестивалі у Туреччині

Українці завоювали п'ять медалей у другий день змагань ХІ Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який проходить в Трабзоні (Туреччина). Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в прес-службі НОК України.

Повний комплект нагород - в активі легкоатлетів. Богдан-Іван Городиський переміг у забігу на 3 000 м. Срібну нагороду в метанні диска завоював Владислав Черніков, який зможе поповнити свою скарбничку під час змагань зі штовхання ядра. Легкоатлетка Анна Красуцька завоювала "бронзу".

Відзначилися досягненнями плавці і дзюдоїсти. Денис Барабаш фінішував другим на 200-метрівці брасом, а Павло Скопненко здобув "бронзу" у ваговій категорії до 55 кг.

Крім того, четвертою на дистанції 3 000 м була легкоатлетка Марія Ходаковська, у стрибках у висоту Ірина Геращенко завершила змагання на п'ятій позиції, аналогічний результат з метання диска показала Тетяна Юр'єва.

Зараз ви читаєте новину «Українці завоювали п'ять медалей на олімпійському фестивалі у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути