Ексклюзиви
субота, 11 червня 2011 16:54

Кожному футболісту ми виділимо по персональному газону - Яковенко

Кожному футболісту ми виділимо по персональному газону - Яковенко

Вчора молодіжна збірна України відправилася в Данію, для участі у фінальній частині Євро-2011 (U-21). Тренер української "молодіжки" Павло Яковенко заявив, що йому вдалося виконати все, що планувалося, на підготовчому зборі, який проходив під Києвом.

"Крім тренувань, ми провели вісім спарингів, і хоча суперники, якщо судити за підсумковим рахунком, не завжди показували гідний опір, мені сподобалося, як хлопці поставилися до цих матчів - і рух, і настрій були на рівні. І те, в яких кондиціях футболісти виявилися в останній ігровий день збору, нас цілком задовольнило", - сказав він.

Яковенко також розповів про те, яка база під Хернінгом, яку він вибрав для дислокації команди в Данії.

"Ми випробували її, коли в березні грали товариський матч з господарями турніру. Ми поставили умову, щоб на ній під час Євро, крім нас, нікого не було. Це великий тренувальний центр. Досить сказати, що там 28 футбольних полів. Так що кожному футболістові ми виділимо по персональному газону (посміхається).

Є великий басейн і кілька - поменше, з більш високою температурою. При виборі місця дислокації ми керувалися не тим, щоб там були двері з червоного дерева, а шукали місце, де нам нададуть усі можливості для підготовки і відновлення", - поділився тренер.

За його словами, на прохання українців були замінені ліжка, тому що старі здалися їм вузькими. Яковенко підкреслив, що на базі немає ніякої розкоші, але є все для якісної підготовки.

Зараз ви читаєте новину «Кожному футболісту ми виділимо по персональному газону - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути