Ексклюзиви
пʼятниця, 25 лютого 2011 08:49

"Динамо" вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

"Динамо" вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

Київське "Динамо" з рахунком 4:0 обіграло стамбульський "Бешикташ" у повторному матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011. Перший матч в Туреччині завершився перемогою киян з рахунком 4:1 і таким чином команда Юрія Сьоміна пробилася в 1 / 8 фіналу євротурніру.

Вже на третій хвилині матчу "Динамо" вийшло вперед. Як і в стамбульському матчі, рахунок відкрив Огнен Вукоєвич, який виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника після серії рикошетів. Перший реальний момент для взяття воріт "Бешикташ" створив в середині тайму, коли Бобо вийшов практично один на один з Шовковським після чудового пасу Гуті, але форвард послав м'яч вище воріт.

У цілому гра йшла у високому темпі, а інакше й бути не могло, адже в 10-градусний мороз важко встояти на місці. Але боротьба йшла в основному за центр поля, а до ударів по воротах не доходило. У першому таймі удар Вукоєвича так і залишився єдиним попаданням в раму воріт "Бешикташа". Турки двічі пробили по воротах Шовковського, але обидва рази наш голкіпер був на висоті.

На початку другого тайму динамівці подвоїли свою перевагу. Мілевський розкішним пасом вивів Ярмоленка один на один з голкіпером і той, обігравши Рюшту Речбера, закотив м'яч у ворота.

Слід зазначити помилку турецьких захисників, які помилилися при створенні штучного офсайду. Через десять хвилин динамівці довели рахунок до розгромного. Єрьоменко метрів з 25-ти пробив у штангу, м'яч відскочив на Нінковича і той відпасував на Гусєва, який з кількох метрів відправив м'яч у порожні ворота.

Не пішов з поля без забитого м'яча і Шевченко: форвард відзначився на 74-й хвилині точним ударом у нижній кут з 23-х метрів.

Динамо К України - Бешикташ Туреччина - 4:0 (1:0, 3:0)

Голи: 1:0 - Вукоєвич (3), 2:0 - Ярмоленко (55), 3:0 - Гусєв (64), 4:0 - Шевченко (74).

ДИНАМО К: Шовковський, Попов, Даніло, Алмейда, Вукоєвич, Єрьоменко, Гусєв, Юссуф, Мілевський (Кравець, 69), Ярмоленко (Нінкович, 62), Шевченко (Зозуля, 77).

БЕШИКТАШ: Речбер, Феррарі (Тораман, 59), Сівок, Кейбаші, Ауреліо, Уйсал, Хільберт, Ернст, Гуті (Байрамоглу, 72), Угу Алмейда (Мерт Нобре, 58), Бобо.

Попередження: Феррарі (30), Ауреліо (53), Угу Алмейда (56), Зозуля (83).

Суперником київського "Динамо" в 1 / 8 фіналу Ліги Європи буде англійський клуб "Манчестер Сіті". Перший матч відбудеться в Києві 10 березня, а матч-відповідь у Манчестері 17 березня.

На стадії 1 / 16 фіналу суперником англійців був грецький "Аріс". Перший матч у Греції завершився нульовою нічиєю, а матч-відповідь на своєму полі "Манчестер Сіті" виграв з рахунком 3:0 (двічі забив Едін Джеко, ще один гол на рахунку Яя Туре).

Відзначимо, що, на думку букмекерів, англійці є головними претендентами на перемогу в нинішній Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути