вівторок, 10 вересня 2013 01:32

Гаррі Невілл розставляв фішки перед тренуванням збірної Англії на "Олімпійському"
33

Національна збірна Англії провела тренування на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин заняття були відкрити для журналістів. У цей час футболісти не працювали з м'ячем, а лише розминалися. Воротарі займалися окремо.

Варто відзначити, що настрій у команди Роя Ходжсона бойовий. Футболісти виглядали дуже зосередженими і серйозними. Лише зрідка хтось із гравців посміхався.

Тренуванню передувала коротка прес-конференція за участю Ходжсона та капітана Стівена Джеррарда. Обидва зазначили, що приїхали у Київ за перемогою. Разом з тим англійці дали зрозуміти, що нічия теж непоганий для них результат.

Колишній капітан "Манчестер Юнайтед" і теперішній помічник Ходжсона у збірній Гаррі Невілл розставляв фішки на полі перед виходом футболістів. Пізніше саме він дав команду гравцям розпочати тренування. Сам Ходжсон вийшов з роздягальні трішки пізніше.

Відзначимо, що під час матчу українські глядачі та вболівальники побачать англійську рекламу. Команда привезла з собою навіть рекламні щити.

Нагадаємо, матч Україна — Англія відбудеться у вівторок, 10 вересня. Початок зустрічі — 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Гаррі Невілл розставляв фішки перед тренуванням збірної Англії на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути