середа, 25 листопада 2015 17:17

У Кембриджі безкоштовні уроки російської замінили українськими

У Кембриджі безкоштовні уроки російської замінили українськими

У Кембриджському університеті (Великобританія) в програмі додаткових безкоштовних курсів російську мову замінили на українську, - повідомляє uapost.us

За інформацією кафедри славістики університету, крім основної програми, що передбачає вивчення української та російської мов на платній основі, додаткові безкоштовні курси пропонують розширене вивчення української, замість російської, як було раніше, а також польської мов.

Викладання української на різних рівнях складності почалося зі стартом осіннього триместру. Програма україністики пропонує студентам Кембриджа безкоштовно оволодіти українською мовою на трьох рівнях - початковому, середньому та вищому.

Після проходження всіх рівнів, слухачі курсів повинні розуміти українську лексику та граматику, точно використовувати слова, читати оригінальну літературу, а також знати культуру України. В кінці року слухачам потрібно скласти тест на вміння розпізнавати на слух українську мову, а також здати письмову роботу, яка перевіряє знання граматики та навички пояснення українською.

Зараз ви читаєте новину «У Кембриджі безкоштовні уроки російської замінили українськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути