пʼятниця, 01 червня 2018 12:47

Зареєструвалися неповнолітніми - Twitter масово блокує користувачів

Зареєструвалися неповнолітніми - Twitter масово блокує користувачів
Twitter блокує європейських користувачів. Фото: Тwitter

Twitter блокує європейських користувачів.

До чорного списку соцмережі потрапили користувачі, яким на момент реєстрації було менше 13 років, передає Guardian.

Адміністрація Twitter вдалася до таких заходів з метою виконати вимоги "Загального регламенту щодо захисту даних". Набрав чинності 25 травня 2018 року на території Євросоюзу.

"Компанія не може розмежувати контент для тих, кому менше 13 років й для тих, хто старший цього віку. Тому компанія вирішила заблокувати всі акаунти, які були створені неповнолітніми користувачами", - розповіли представники Twitter.

Користувачі отримують повідомлення про блокування сторінки. Для відновлення потрібна батьківська згода або аккаунт видалять. Деякі постраждалі відновили доступ після підтвердження вік за допомогою відповідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Росії заблокували Facebook, Twitter і Вконакте

"Я отримав повідомлення про те, що мій обліковий запис заблоковано, і для обробки моїх даних буде потрібна батьківська згода, або мій обліковий запис буде видалено", – прокоментував ситуацію 20-річний користувач соцмережі

Він зареєструвався в сервісі мікроблогів у 2009 році і не вказав дані щодо дня народження. Пізніше користувач вніс неправдиві дані, щодо дати народження, а потім оновив інформацію до актуальної.

Twitter порадив користувачам змінити паролі через помилку в системі безпеки. У компанії заявили, що витоку даних через помилку не було. В цілях обережності компанія просить розглянути можливість зміни пароля на всіх сервісах, де використовувався цей пароль.

.

Зараз ви читаєте новину «Зареєструвалися неповнолітніми - Twitter масово блокує користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути