понеділок, 20 жовтня 2014 13:12

У мережі з'явилися фото смартфона Motorola Droid Turbo

У мережі з'явилися фото смартфона Motorola Droid Turbo, анонс якого очікується в кінці жовтня. Судячи з прес-рендерів, апарат буде пропонуватися у двох варіантах колірного оформлення - чорному і червоному. Причому для них передбачена різна текстура задньої частини корпусу.

В основу апарату, за наявними даними, ляже процесор Qualcomm Snapdragon 805. Цей чіп має чотири обчислювальних ядра Krait 450 з тактовою частотою до 2,65 ГГц, а обробкою графіки зайнятий інтегрований контролер Adreno 420. Виріб забезпечує можливість роботи з контентом в форматі Ultra HD (4K). Об'єм оперативної пам'яті складе 3 Гбайт.

Motorola Droid Turbo отримає 5,2-дюймовий сенсорний дисплей формату QHD (2560 × 1440 пікселів). Згадана камера з 21-мегапіксельною матрицею, подвійним світлодіодним спалахом і функцією запису відео з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів.

Об'єм вбудованої флеш-пам'яті складе 32 Гбайт. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 3900 мА·год На момент виходу на смартфоні буде використовуватися операційна система Android 4.4.4 KitKat.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фото смартфона Motorola Droid Turbo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути