середа, 26 листопада 2014 18:08

В App Store з'явилася гра, в якій можна віртуально позмагатися з сепаратистами

В App Store з'явилася гра, в якій можна віртуально позмагатися з сепаратистами

Команда українських розробників мобільних додатків із Запоріжжя GBK Soft випустила патріотичну гру Defend Ukraine для мобільних пристроїв під управлінням ОС iOS (6.1 і більш пізні версії).

Загальна концепція гри побудована навколо ідеї збереження територіальної цілісності України і запобігання проникнення ворога на територію нашої держави. Геймплей Defend Ukraine досить примітивний - гравцю необхідно клікати на ті області, де на тлі російського прапора з'являється карикатурне зображення супротивника. Однак щоб здобути перемогу над ворогом потрібно володіти хорошою реакцією (у міру наближення до фіналу російські прапори на українській території з'являються все частіше). У разі перемоги в якості нагороди грає гімн України, а в разі програшу - "Славься Отечество".

Ідея створення гри Defend Ukraine з'явилася наприкінці вересня під час спілкування з представниками української діаспори.

"Розуміючи, що у більшості вже вичерпалися сили і можливість допомагати захисникам країни, ми вирішили випустити гру, присвячену героям, що б'ються на передовій", - коментує запуск гри один з її розробників Денис Воробйов.

Гра Defend Ukraine вже доступна в магазині App Store за символічну плату - $0,99. Усі зібрані від продажу Defend Ukraine розробники обіцяють перерахувати волонтерській організації "Крила Фенікса". Якщо гра буде користуватися великою популярністю, GBK Soft обіцяє ряд істотних поліпшень і випуск Android-версії.

 

Зараз ви читаєте новину «В App Store з'явилася гра, в якій можна віртуально позмагатися з сепаратистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути