середа, 25 листопада 2015 09:51

Український стартап презентував на Kickstarter механічні 3D-пазли з дерева
13

Трамвай
Фото: Український стартап Ugears
Театр
Таймер
Трактор

Український стартап Ugears, який робить красиві пазли з дерева, стартував на Kickstarter, хочуть зібрати $20 тисячі. Про це повідомляє AIN.UA.

"Ми хочемо, щоб на світовому мас-маркеті дізналися про торговельну марку з України, а Kickstarter — це "парадний вихід", — говорить засновник проекту, технічний дизайнер Денис Охріменко.

Пазли від Ugears уже продаються в Польщі і Німеччині, за словами Дениса, є пропозиції навіть від дистриб'юторів з Австралії і Японії. У США спробували рекламувати пазли в Facebook, отримали позитивний фідбек.

"Скрізь позитивний фідбек, одне з наших відео набрало 850 органічних репостів. Хоча головне — відгуки тих користувачів, хто вже "мацав" продукт", — розповідає Денис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 винахідників показали у Києві свої технічні витвори

"Kickstarter сортує кампанії за того, хто швидше збирає гроші. І якщо поставити за мету 500 тисяч доларів, ми будемо бовтатися десь ззаду, якщо зберемо 1%, а якщо збирати 20 тисяч доларів, то є шанс підняти гроші швидко, тоді ми потрапимо на першу сторінку", — пояснює логіку кампанії засновник проекту.

Проект стартував у червні минулого року. Перші інвестиції Ugears залучив від Геннадія Шестака, директора видавництва "Егмонт Україна". З ним Денис познайомився на конференції ангельського майданчика Startup.ua. Спочатку ідея була робити пазли для дорослих, але вийшов продукт, який подобається і дітям. Сьогодні конструкції для проекту придумують вже кілька дизайнерів, а ще сотні ідей тільки чекають свого втілення.

Нагадаємо, що український школяр створив серію роботів і запустив кампанію на Kickstarter.

Зараз ви читаєте новину «Український стартап презентував на Kickstarter механічні 3D-пазли з дерева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути