четвер, 23 червня 2016 10:42

Український стартап переміг у міжнародному конкурсі

Український стартап переміг у міжнародному конкурсі

Український стартап Ecoisme виграв премію за інноваційність від Інституту електрики Едісона(EEI) та Інституту електричних інновацій (IEI). Ecoisme розробляє домашню систему розумного енергоменеджменту.

Про це повідомляє AIN.

"Ми починаємо наше членство в Інституті Едісона, асоціації, що об'єднує 70 міжнародних компаній в галузі електроенергетики. Члени інституту постачають електрику для 220 млн американців", – йдеться на офіційній сторінці стартапу в Facebook.

Українська команда змагалася з іншими проектами стартап-інкубатора 1776. Переможець отримає членство на один рік у круглому столі технологічних партнерів IEI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітня платформа Preply залучила $ 1,3 млн інвестицій

"Нині споживачі потребують більшого вибору в енергетиці та її споживанні, ніж будь-коли. Такі компанії, як Ecoisme, розробляють програмне забезпечення, яке допомогає користувачам більш активно керувати своїм енергоспоживанням. На круглому столі технологічних партнерів Ecoisme отримає можливість побачити в дискусії на високому рівні, які лідери нашої індустрії і почути, як досягти енергетичного майбутнього, якого хочуть споживачі", – заявила Ліза Вуд віце-президент фундації Едісона і виконавчий директор IEI.

Нагадаємо, у США запустили інтернет-платформу для довгострокової оренди житла Rentberry. Це український стартап. У грудні минулого року засновники залучили на нього $845 тис. з оцінкою в $3 млн від світових інвесторів.

Зараз ви читаєте новину «Український стартап переміг у міжнародному конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути