пʼятниця, 10 червня 2016 12:09

Освітня платформа Preply залучила $ 1,3 млн інвестицій

 

Українська освітня платформа Preply повідомила про залучення чергового раунду інвестицій, в якому взяли участь європейські венчурні фонди і ангельські інвестори.

Київ, Україна, 9 червня 2016 року. Через рік з моменту участі в програмі акселерації в європейському відділенні бізнес-інкубатора TechStars стартап Preply (https://preply.com) зумів закрити черговий seed-раунд інвестицій. Загальна сума залучених коштів склала $ 1,3 млн.

У раунді брали участь ангельські інвестори з Польщі — Маріуш Гралевскі (DocPlanner), Пшемислав Гацек (Grupa Pracuj) і польські венчурні компанії RTAVentures VC, Xevin Investments, фонд Hedgehog Fund. Частина коштів надійшла від українських Digital Future і SMRK, безпосередньо Techstars (США/Німеччина), Артура Костена (Booking.com, 2003-2012 рр) і ін.
Кирило Біга, співзасновник і керуючий партнер Preply: "Preply прагне зробити якісну освіту доступною для всіх, і ті, хто в нас інвестують, вносять свій внесок у поліпшення світу".

Отримані кошти підуть на розвиток сервісів Preply для репетиторів, зміцнення присутності на ринках і подальшої експансії в нові країни. Для цього Preply вдвічі збільшує команду і оголошує про відкриття нових вакансій.

Пшемислав Гацек, гендиректор Grupa Pracuj, бачить успіх в правильно розставлених акцентах на створенні функціональної і простої у використанні платформи. 25 000 репетиторів Preply пропонують 70 000 учням вивчати 27 мов світу, 13 шкільних предметів, уроки акторської майстерності, музики і малювання.

Олексій Вітченко, гендиректор Digital Future, звернув увагу на успішні кейси Preply по виходу на закордонні ринки. Маркетплейс присутній на п'яти ринках: в Польщі, Росії, Україні, Мексиці та Бразилії і знаходиться на ранній стадії експансії в Німеччину, Великобританію та Іспанію.

Для детальної інформації можна відвідати офіційний веб-сайт або зв'язатися за адресою [email protected].

Зараз ви читаєте новину «Освітня платформа Preply залучила $ 1,3 млн інвестицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути