пʼятниця, 06 червня 2014 19:04

Учитель фізики перетворив навчання у захопливу RPG-гру

Учитель фізики перетворив навчання у захопливу RPG-гру
www.edudemic.com

Для багатьох людей уже давно не секрет, що сучасна шкільна система давно віджила своє. Нудним втовкмачування знань у голови дітей, нічого не досягнеш. Учитель фізики у одній з американських шкіл винайшов інноваційний підхід для освіти нового покоління.

Разом зі своїми учнями він задав собі питанням, а що буде, якщо перетворити навчання у захопливу пригоду? Так і народилася ідея платформи Classcraft — навчальної онлайн програми з реальними винагородами та ризиками. Назва співзвучна з культовими комп'ютерними іграми Blizzard Starcraft та Warcraft. На шкільних уроках з'явилися учні-воїни, учні-маги, учні-хілери та інші.

За словами розробника платформи, на його очах грандіозно зросла зацікавленість учнів у навчанні, змінилися стосунки у класі та якість засвоєння матеріалу.

Після трьохрічного випробування та поширення нового методу навчання більше ніж у 25 країнах, розробники вирішили зробити Classcraft безкоштовною та доступною для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Учитель фізики перетворив навчання у захопливу RPG-гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути