пʼятниця, 31 жовтня 2014 17:22

Турецький фотограф зробив приголомшливі фото Стамбула за допомогою iPhone
16

Фото: Mustafa Seven

Мустафа Севен (Mustafa Seven) професійний фотограф, який народився в Сівас, Туреччина. Його хобі - це документальна фотографія, яка не залишає байдужим нікого. Всі знімки зроблені за допомогою iPhone.

"Після довгих років роботи з професійними камерами, я скептично ставився до зйомки фотографій з камери телефону. Але коли в 2009 році, я придбав свій перший iPhone, я зрозумів одну просту річ - що він став для мене незамінний. З початку мої друзі і колеги, що працюють професійними фотографами, висміювали мене і мої роботи зроблені за допомогою мобільного телефону. Але через деякий час, вони переглянули свої поглядиі відвідавши мій профіль в Instagram, побачили очевидне - успіх", - розповідає Мустафа про те, як він вперше став використовувати телефон замість камери.

"Історичний півострів Стамбула - це моє улюблене місце. У цій частині міста ви можете побачити всю історію формування народу і стилів життя. Старі будівлі, кішки, собаки, люди, вулиці і вулички, закутки і підворіття... Саме там я черпаю своє натхнення", - каже Мустафа Севен.

Зараз ви читаєте новину «Турецький фотограф зробив приголомшливі фото Стамбула за допомогою iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути