вівторок, 21 лютого 2017 11:53

Створили нову систему батьківського контролю

Створили нову систему батьківського контролю

Одна з найбільших розробників програмного забезпечення корпорація Microsoft запатентувала нову систему батьківського контролю. Її назвали Real-Time Parental Monitoring. Вона дозволяє встановлювати рамки спілкування дітей у мережі.

Програма не тільки відслідковуватиме онлайн-активність дитини в певний час, а й визначатиме адресата, тип повідомлення і прикріплений контент (зображення, аудіо або відео). Також знаходитиме повідомлення з відвертим вмістом, обіцяють розробники, передає gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, чому не можна заряджати смартфони у громадських місцях

Батьки зможуть налаштувати збереження або пересилання небажаних повідомлень у режимі реального часу і одразу отримуватимуть про це повідомлення.

Програму можна використовувати не тільки для батьківського контролю, а й для спостереження за листуванням, де один або декілька пристроїв є адміністраторами, а решта - підлеглими. Віртуальний "наглядач" працюватиме на всіх девайсах, наголошують у Microsoft.

Раніше німецька лабораторія AV-TEST протестувала мобільні додатки для батьківського контролю на Android. Кращими визнали Symantec, Quick Heal, F-Secure.

Зараз ви читаєте новину «Створили нову систему батьківського контролю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути