четвер, 04 серпня 2016 11:28

Samsung випустила Galaxy Note 7 зі сканером сітківки ока

Компанія Samsung презентувала нову флагманську модель смартфону Galaxy Note 7. Флагман єдиний у світі, який має сканер сітківки райдужної оболонки ока.

 

На Galaxy Unpacked 2016 компанія представила нові функції смартфону. Зокрема, виділили оновлений стилус, потужність характеристик і скляний корпус, який раніше користувачі бачили у серії Galaxy S Edge. Проте, найбільшої уваги заслуговує так званий Iris Scanner.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BlackBerry презентовал свой самый безопасный Android-смартфон

Сканер розблокує смартпед за кілька секунд. Для цього потрібно навести рукою ґаджет напроти очей. Таку технологію навряд чи вийде обійти шахраям.

Крім того, компанія акцентує увагу на інших функціях ґаджету, які зводять його пошкодження та небезпеки до мінімуму. Galaxy Note 7 і його стилус не вийде легко зіпсувати водою. Захист від пилу та вологи відповідає стандартам IP68, тобто флагман може бути під водою на глибині понад 1 м і перебувати в такому становищі 30 хв. Компанія, навіть, демонструє використання S Pen під водою.

Galaxy Note 7 з'явиться у продажу в середині серпня. Його ціну поки що не повідомляють. У США ,за попередніми даними, вартість нового флагману становитиме близько $900.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що 2 серпня представлять новий планшетофон від Samsung.

Зараз ви читаєте новину «Samsung випустила Galaxy Note 7 зі сканером сітківки ока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути