вівторок, 29 березня 2016 15:13

Розумна пляшка з екраном та Wi-Fi допоможе зберегти справжній смак вина
5

Розумна пляшка для вина
Фото: indiegogo
Розумна пляшка для вина
Розумна пляшка для вина
Розумна пляшка для вина
Розумна пляшка для вина

Американська компанія Kuvée розробила розумну пляшку вина, яка дозволяє розливати напій, оберігаючи його від впливу повітря та сонячного світла. Стартову суму на розробку компанія зібрала за допомогою краудфандингової кампанії на Indiegogo. Про це повідомляє N+1.

Розумна пляшка являє собою своєрідний "чохол" для герметичних картриджів з вином. Пляшка забезпечена модулем Wi-Fi і екраном з тачскріном. За допомогою екрана можна побачити, яке вино знаходиться в пляшці та ознайомитися з його історією, а також рекомендованих для нього страв.

Також, екран пристрою показує, скільки залишилося вина у картриджі, і дозволяє поповнити запаси, оформивши через інтернет замовлення на нову партію картриджів з вином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NASA планує запустити гриби в космос для пошуку ліків від раку

Картридж являє собою алюмінієвий бутель з клапаном стандартного для винної пляшки обсягу 750 мл. За словами розробників, алюмінієвий корпус і клапан дозволяють захистити вино від сонячного світла і повітря. Творці гаджета кажуть, що завдяки системі картриджів вино зберігає свої властивості до 30 днів після розкриття, що дозволяє відкривати відразу кілька пляшок, не переживаючи про те, що напій втратить первісний смак.

Kuvée можна замовити в рамках компнії на Indiegogo за ціною від $199. Після завершення збору коштів за допомогою краудфандінга компанія планує продавати гаджет за ціною $349. В ціну стартового набору включені 4 картриджи з вином. Першим покупцям розумну пляшку для вина відправлять в жовтні 2016 року.

Нагадаємо, у Південній Кореї створять експериментальне місто інтернету речей.

Зараз ви читаєте новину «Розумна пляшка з екраном та Wi-Fi допоможе зберегти справжній смак вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути