понеділок, 02 березня 2015 16:37

Price.ua опублікував огляд Xiaomi Mi 4 — правонаступника Mi 3

 

У блозі популярного сервісу Price.ua з'явився огляд нового флагмана від компанії Xiaomi. Незважаючи на те, що новий Mi 4 запозичив частину характеристик від попереднього смартфона Mi 3, в технічному відношенні це абсолютно новий пристрій.

У китайській компанії Xiaomi вирішили не затягувати з виробництвом чергового флагманського смартфона і представили Mi 4. Попередня модель бренду — Mi 3 — визнана одним з найпопулярніших смартфонів китайського ринку мобільних пристроїв. Mi 3 являє собою поєднання високої якості та помірної вартості, а укупі з оригінальним інтерфейсом операційної системи його можна назвати ще й зразком у плані дизайну.

У блозі Price.ua опублікований детальний огляд Xiaomi Mi 4, повну версію якого можна прочитати за посиланням http://blog.price.ua/news/obzor-xiaomi-mi4-kompaktnyiy-5-dyuymovyiy-kamerofon/. Нижче представлена скорочена версія публікації, що описує основні особливості нового смартфона.

Xiaomi Mi 4 успадкував від попередника п'ятидюймовий IPS-екран 1080 р і щільністю 441 ppi. З Mi 3 перекочував також процесор Snapdragon 801, правда, доповнений новим графічним ядром Adreno 330 і трьома гігабайтами "оперативки". Новий телефон може працювати в мережах LTE.

Обладнана LED-спалахом 13 МП камера Xiaomi Mi 4 вміє знімати 4К-відео, фотографувати в HDR. Звичайна відеозйомка (30 кадрів в секунду) відбувається при дозволі 1080р. При сповільненій зйомці (120 кадрів в секунду) дозвіл впаде до 720р. Любителів Селфі в новому смартфоні порадує восьмимегапіксельна фронтальна камера.

Об'єм пам'яті для зберігання даних може становити фіксовані 16 або 64 гігабайти. Багатьох розчарує відсутність слота для розширення пам'яті, але в Xiaomi вирішили, що користувачам буде достатньо і вбудованої пам'яті. Екран Mi 4 не захищений Gorilla Glass, тому поводитися з ним варто акуратно і бажано використовувати чохол.

Дійсно відрізняє новий флагман від Xiaomi від продукції інших виробників безліч рішень забарвлення корпусу. Користувач може вибирати між кількома варіантами корпусу "під бамбук", текстиль або шкіру. Подібні спроби оформлення раніше намагалася впроваджувати хіба що Nokia.

Xiaomi Mi 4 працює під управлінням Android 4.4.3 KitKat, інтерфейс якої змінений відповідно до фірмовою оболонкою MIUI п'ятого покоління, яку, за словами виробника, скоро модернізують до версії 6.

Час роботи Mi 4, судячи з результатів тестів, становить 68 годин на досить активному режимі (розмови, інтернет-серфінг, відтворення відео), тобто однієї підзарядки вистачить приблизно на три дні. Ємність незнімної акумуляторної батареї становить 3080 мАг.

Звичайно, як флагман, Xiaomi Mi 4 підтримує більшість існуючих бездротових інтерфейсів. Незвичною в апараті є наявність інфрачервоного порту, що перетворює його на універсальний пульт дистанційного керування і бездротового телевізійного виходу.

Як і інші моделі бренду, новий смартфон можна купити в звичайному магазині - він продається тільки онлайн.

Price.ua регулярно публікує огляди і рейтинги різних гаджетів і іншій техніки. Всі цікаві матеріали можна прочитати у блозі Price.ua.

Зараз ви читаєте новину «Price.ua опублікував огляд Xiaomi Mi 4 — правонаступника Mi 3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути