понеділок, 13 січня 2014 12:07

Побитий Луценко, погодні аномалії та напівоголена Вікторія Херві - найцікавіші події тижня у фотографіях
21

Подія Євромайдану: після вироку "васильківським терористам" у Києво-Святошинському райсуді під час сутички беркутівцями було тяжко травмовано одного з лідерів опозиції - Юрія Луценко. Київ, 10 січня 2014.
Фото: Фото УНІАН
Ретро-фото тижня. Ніагарський водоспад замерз. Таке явище спостерігалося у березні 1848 року, взимку 1911 (на фото) та 1932 років.
Цього року Ніагарський водоспад теж майже замерз внаслідок арктичного вихора. Температура в деяких районах США та Канади впала до рекордного мінімума - нижче 30 градусів по Цельсію. Канада, Онтаріо, 8 січня 2014.
Скульптура в сніговому заметі. Внаслідок рекордного похолодання у США було призупинено авіасполучення та піднялися ціни на енергоносії. США, Індіана, 6 січня 2014.
А в цей час Північну Суматру накрив шар попелу після виверження вулкану. Більше 22000 селян було евакуйовано. Індонезія, 12 січня 2014.
Зараз ви читаєте новину «Побитий Луценко, погодні аномалії та напівоголена Вікторія Херві - найцікавіші події тижня у фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути