понеділок, 04 квітня 2016 12:15

Чи потрібен вашому бізнесу сайт?

 

При сьогоднішніх економічних умовах розвиток бізнесу є непростим завданням, тому не дивно, що кожен підприємець, який бажає розширити свою діяльність, рано чи пізно стикається з питанням виведення свого бізнесу в онлайн.

Чому в онлайн? Та тому що саме там найбільше зосереджено уваги платоспроможної аудиторії, яка постійно збільшується. Тому хороший сайт може не тільки значно посилити ваші позиції на ринку, але й збільшити обороти незалежно від місцезнаходження вашого бізнесу. Крім того, з виходом в онлайн ви отримуєте цілий пакет різноманітних бонусів:

1. Розширення аудиторії потенційних клієнтів.
2. Посилення конкурентоспроможності.
3. Плацдарм для проведення рекламних кампаній, промо-акцій, опитувань і т.п.
4. Ефективне інформування партнерів і клієнтів, наприклад, про нові пропозиції.
5. Наявність посилань, якими ви зможете ділитися з друзями.
6. Створення позитивного іміджу компанії та бренду.
7. Розвиток бізнесу в соцмережах, з можливістю управління зацікавленою аудиторією.

Звичайно, перш ніж отримати всі перераховані вище плюшки, необхідно створити сайт. До створення веб-ресурсу необхідно поставитися з усією серйозністю і відповідальністю, адже сайт - це візитна картка компанії.

Здавалося б, сьогодні зробити сайт простіше, ніж будь-коли, до того ж існує безліч компаній які пропонують послуги з розробки сайту. Але, на жаль, багато підприємців страждає від недобросовісних розробників, головною метою яких є заробіток. Тому будьте обережні і звертайте особливу увагу на рекомендації та відгуки про розробника, на його портфоліо, досвід, спектр послуг, які він надає, можливість укладення договору і наявність офісу.

Перш ніж приступити до створення веб-сайту, визначтеся з цілями створення сайту і його типом, підберіть відповідне доменне ім'я, безперебійний хостинг і оптимальну СМS. Також подумайте і про перспективи ресурсу, наприклад, про просування в пошукових системах, щоб потім вам не довелося переплачувати за адаптацію, а то і зовсім за створення нового сайту.

Щоб на самому початку не помилитися у виборі, краще зверніться до професіоналів, наприклад, в WebCenter. Фахівці компанії безкоштовно проконсультують вас і чесно, з усією віддачею, виконають сайт будь-якого типу: сайт-візитку, лендінг, промо-сайт, інтернет-магазин, сайт-каталог. Також компанія надає широкий спектр послуг з підтримки і просування веб-ресурсів. Крім того, з WebCenter ви можете бути впевнені в прозорості співпраці і своєчасній здачі проекту.

Щоб особисто переконається в тому, що сайти WebCenter приносять реальний прибуток клієнтам, відвідайте сайт http://webcenter.com.ua або зателефонуйте (044) 587-87-75.

Пам'ятайте, хороший сайт - це чудова інвестиція у власний бізнес!

Зараз ви читаєте новину «Чи потрібен вашому бізнесу сайт?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути