вівторок, 26 січня 2016 11:22

Microsoft навчив Cortana нагадувати про виконання обіцянок, даних по електронній пошті

Microsoft навчив Cortana нагадувати про виконання обіцянок, даних по електронній пошті

Голосовий секретар Cortana, що розробляється Microsoft, навчився самостійного генерувати нагадування про необхідність виконання обіцянок, які користувач дав по електронній пошті. Детальніше про нововведення розповідається в блозі Windows.

Для того, щоб згенерувати нагадування, Cortana необхідний доступ до пошти користувача. Якщо обіцяв щось зробити, але відповідної події в календарі немає, то програма самостійно складе текст нагадування і запропонує запланувати подію в календарі

Повідомляється, що оновлена версія голосового секретаря навчилася співвідносити події одну з одною і звичайним розпорядком дня користувача. Тепер Cortana попередить, якщо подія запланована на дуже пізню годину, а якщо зустріч призначена на ранок — запропонує заздалегідь встановити будильник. Крім того, програма повідомить господаря, якщо призначена зустріч буде проходити в незвичний, на думку Cortana, час.

Раніше розробники навчили Cortana перекладати фрази 38-ма мовами за допомогою інтеграції з сервісом Microsoft Translator. Користувач може як усно, так і за допомогою клавіатури попросити Cortana перекласти фразу однією з підтримуваних сервісом мов, у тому числі клінгонською.

Нагадаємо, Microsoft припиняє підтримку Internet Explorer, крім останньої версії.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft навчив Cortana нагадувати про виконання обіцянок, даних по електронній пошті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути