понеділок, 15 вересня 2014 16:23

Google презентував бюджетні смартфони для країн третього світу

Компанія Google представила перші бюджетні смартфони на операційній системі Android One. Офіційна презентація Micromax Canvas A1, Spice Dream UNO і Karbonn Sparkle V пройшла сьогодні в Індії.

Всі три смартфона мають 4,5-дюймові екрани з роздільною здатністю 854 × 480 пікселів, 4-ядерні процесори MediaTek з частотою 1,3 ГГц, 1 ГБ ram, 4 ГБ вбудованої пам'яті, графічний прискорювач Mali 400 і слот для карти MicroSD. Смартфон буде підтримувати дві SIM-карти і кілька мов, в тому числі хінді. Він буде коштувати 6 399 рупій (близько 105 доларів). Після Індії програму планують розгорнути в інших країнах південно-східно-азійського регіону, включаючи Індонезію і Філіппіни. У магазинах смартфони почнуть продаватися в жовтні 2014 року.

Android One вперше показали на конференції Google I/O в червні 2014 року. Його розробили для збільшення користувачів Android в країнах, що розвиваються. Операційна система буде підтримувати більшість оновлень Google. Це дозволить уникнути ситуації, яка виникла кілька років, коли малопотужні телефони "застрягли" на ранніх версіях Android без можливості відновлення.

 
Зараз ви читаєте новину «Google презентував бюджетні смартфони для країн третього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути