четвер, 21 червня 2018 16:04

Для iPhone створили "розумний" чохол

Для iPhone створили "розумний" чохол
Indiegogo презентував чохол для Apple, який виконує функції повноцінного Android-смартфона. Фото: iLenta

Презентували чохол для Apple, який виконує функції повноцінного Android-смартфона. Його створив Indiegogo для тих, хто часто використовують два телефони для комунікації.

Детальний опис проекту можна знайти на платформі Indiegogo.

Чохол Eye Smartcase представляє собою Android-смартфон під управлінням Android 8.1 Oreo. Працює чохол на базі процесора MediaTek MT6739V, має 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам'яті з підтримкою microSD-карт до 256 ГБ. Також він має акумулятор на 2800 міліампер годин з бездротовою зарядкою і 5-дюймовий HD-дисплей.

Компанія пропонує дві версії, одна з яких підтримує дві SIM-карти, а друга лише Wi-Fi. Особливістю чохла є функція Always On Display, інфрачервоний порт, 3,5-міліметровий роз'єм під навушники і можливість проектувати зображення з головної камери iPhone на екран чохла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетного iPhone "для бідних" не буде

Чохол буде доступний власникам iPhone X, iPhone 8, 7, 6s, 6, 8 Plus, 7 Plus, 6s Plus і 6 Plus. Купити його можна на Indiegogo за віфд $135 (близько 3 574 грн).

У вересні Apple представить три нові моделі iPhone. Дві - дорогі версії поточного iPhone X з OLED-дисплеями, і молодша - з LCD моделлю. Компанія великі надії компанія покладає саме на бюджетний пристрій. Продажі iPhone X з цінником від $999 не стали провальними, але і не обійшли попереднє покоління.

Зараз ви читаєте новину «Для iPhone створили "розумний" чохол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути