понеділок, 30 листопада 2015 10:49

Авакову продемонстрували танк для ведення бою у містах
6

Фото: прес-служба ГУ МВС України

На випробовуваннях рекрутів полку "Азов" міністру внутрішніх справ Арсену Авакову показали проект танка "Азовець". Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Розробники зазначили, що створення проекту стало можливим завдяки зусиллям бійців полку, а також волонтерам і добродійникам. Ця бойова машина може бути використана при веденні бою в міських умовах. Створений танк має два бойові модулі, що дають змогу їхнім операторам контролювати обстановку. Сектор огляду в цій бойовій машині складає 180 градусів, тому швидкість реагування на обстановку збільшується вдвічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КрАЗ почав виробництво мобільних відділень "Ощадбанку"

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, приблизно через місяць танк вже може бути поставлений на технічні польові випробування за участю державної комісії.

"Якщо все нормально – ми врахуємо підсумки випробувань і наступного року замовимо кілька машин на одному з підприємств України для серійного виготовлення", – зазначив Арсен Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Авакову продемонстрували танк для ведення бою у містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути