вівторок, 08 грудня 2015 11:47

Apple презентувала концепт 3D принтера
10

Американська компанія Apple подала заявку на патент свого 3D принтер. Про це повідомляє MacDigger.

За задумом фахівців компанії, тривимірні об'єкти можна друкувати і розфарбовувати одним і тим же пристроєм з використанням однієї цифровий тривимірної моделі. Модель також може бути доопрацьована, щоб включити в неї процес фарбування 3D-принтером. В одному з варіантів об'єкт може бути пофарбований після виготовлення, в іншому - безпосередньо в процесі виготовлення. Apple вказала як приклад застосування винаходу - друк іграшок в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MacBook визнали найнадійнішими ноутбуками у світі

Художник Мартін Хаєк підготував концепт пристрою, який він називав iPrinter. Гаджет, призначений для друку предметів, виконаний у формі куба з округленими гранями і логотипом Apple. Зверху розташований дисплей, а внизу - скляна підставка.

"Я поставив собі питання, як міг би виглядати 3D-принтер і навіщо взагалі Apple виходити на цей ринок. Це потрібно для продажу самих пристроїв або матеріалів для них? А що якщо Apple повторить з 3D-печаткою те, що раніше зробила з iTunes і App Store в галузі музики та додатків ", - пише дизайнер.

Поки невідомо, чи планує Apple використовувати описану в заявці технологію у власній продукції, тобто зайнятися випуском 3D-принтерів.

Зараз ви читаєте новину «Apple презентувала концепт 3D принтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути