пʼятниця, 05 лютого 2016 16:19

Apple дозволила зберігати музику на карті пам'яті

Apple дозволила зберігати музику на карті пам'яті

Чергове оновлення програми Apple Music для ОС Android тепер дозволяє зберігати музику з сервісу на карти пам'яті. Про це повідомляє Engadget.

В новій версії програми також з'явився повний перелік програм радіостанції Beats 1 і можливість фільтрувати пісні по виконавцям і збіркам.

Нововведення в першу чергу орієнтовано на тих, чий пристрій не має великого об'єму внутрішньої пам'яті. Рішення Apple додати ексклюзивну функцію для Android прийняте після того, як число завантажень Apple Music в Google Play Store перевищило 1 млн.

Apple випустила версію свого стримінгового сервісу на Android у середині листопада 2015 року. Додаток став першим брендованим сервісом компанії для конкуруючої платформи. Користувачі отримали доступ до цілодобової радіостанції Beats 1 з діджеями з Нью-Йорка, Лос-Анджелеса і Лондона, а також платформи Connect, де можна переглядати бекстейдж-фотографії, новини або слухати сингли, якими діляться самі виконавці.

Нагадаємо, Apple виплатить $625 млн штрафу за порушення патентів.

Зараз ви читаєте новину «Apple дозволила зберігати музику на карті пам'яті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути