четвер, 23 лютого 2017 19:02

Як моделі падають на подіумі

Як моделі падають на подіумі
Ladydiva.info

Жодна модель не застрахована від падіння під час показу. Подібні моменти можуть трапитися на будь-якому шоу. Gazeta.ua підготувала добірку найцікавіших падінь моделей.

Взуття є найчастішою причиною падінь жінок на подіумі. Це навіть екранізували в одній із серій шоу "Секс у великому місті". Тоді Керрі Бредшоу підвели босоніжки з тонким ремінцем, який не фіксував ногу. В результаті дівчина впала прямо на очах глядачів.

1993 року на показі Vivienne Westwood грація не врятувала від падіння на подіумі Наомі Кемпбелл.

Дизайнери не шкодують здоров'я моделей, коли змушують взувати високі підбори. На показі Maria Lafuente у Мадриді модель боролася із золотими босоніжками 20 метрів.

2012-го на показі Versace впала модель Ліндсі Уіксон. У сповільненій зйомці видно, як закотила в цей момент очі її колега Дафне Ґреневельд.

Агнесс Дейн впала через високу платформу босоніжок Burberry на благодійному показі. Від провалу модель врятувала усмішка.

На модному тижні в Бразилії модель посковзнулася і впала на подіум. Колега простягнула їй руку допомоги з усмішкою. Цим розвінчала міф про те, що модель моделі ворог.

Зараз ви читаєте новину «Як моделі падають на подіумі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути